Evenimente

Live Music

Sâmbătă

25 noiembrie

2023

Acces: 19:00 | Concert: 20:00

Robin and the Backstabbers

Live la Oldies Pub

Biletele pentru concert sunt disponibile pe iabilet.ro: 
https://m.iabilet.ro/bilete-sibiu-concert-robin-and-the…/
 
Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin and the Backstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”. Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul Graceland al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice. De la concertele lor nu pleacă nimeni supărat.
Mult-așteptatul epilog al trilogiei Bacovia Overdrive, Vladivostok, a fost lansat în noiembrie 2019 printr-un concert la Arenele Romane din București și a fost precedat de trei cântece:
De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok 2 – cu un videoclip meșterit de Barna Nemethi. Dintr-o noapte pe deal, cu satul în flăcări văzut în depărtare, vine cântecul Tarantella (O casă, cândva) – cu un videoclip realizat de Horia Cojan despre portalurile energetice din Munții Bucegi. Iar de la Sfârșitul Lumii și al Tuturor Lucrurilor vine M E C A N I C Ă F I N Ă – dansul peste ruine și peste amintirile ruinelor și peste amintirile amintirilor pe care îl vei dansa și tu, cândva, într-un alt oraș, într-o altă lume.

Vineri

24 noiembrie

2023

Acces: 19:00 | Concert: 20:00

om la lună

End of 2023 Tour

Biletele disponibile prin Eventbook.ro:
https://bit.ly/OLL24Nov-Sibiu
Prețul unui bilet este 70 lei (presale)/ 85 lei (in ziua evenimentului).
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

om la lună este o trupă rock din București, cu multiple influențe – de la alternative și indie, la post-punk și electro-rock, iar versurile poetice dau o semnătură personală trupei. S-a format în 2018 ca proiect solo al lui Doru Pușcașu, remarcându-se încă de la început pentru demersul sincer de poezie cântată, iar toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band.

Sâmbăta

18 noiembrie

2023

ora 20

Vunk

@ Sibiu

Tickets: https://bilete.sublime.ro/bilete-vunk-sibiu-90370/

Pentru noi fost o vara în care nu doar am mers sa cântăm prin toată țara, dar am început să și înregistrăm un album nou. Majoritatea cantecelor sunt scrise, altele încă sunt în proces de căutare sau de scriere. Poate ca o felie de inspirație pentru restul de cântece se găsește în alt oraș și o găsim sa o ungem cu suflet, așa ca ne oprim în câteva orașe și pentru asta.
O buna parte dintre cele mai cunoscute cântece VUNK în mod sigur le cântăm și în turneul asta. Dar noi abia așteptăm sa asculți și unele noi, înainte de a apărea albumul. Și le vom canta cu bucuria și emoția pe care le găsești mereu la concertele noastre.
Turneul acesta nu are un nume. Ii dam un nume după ce îl terminam, îl botezam după. Și poate acel nume va deveni titlu de cântec.
Doar știi, deja: Tu ești cântecul. De data asta poate ii dai și numele.
Te așteptăm la concert.

Vineri

17 noiembrie

2023

Concertul va începe la ora 20.
Accesul se va face începând cu ora 19.

Compact

,,Fata din vis” ajunge și în Sibiu

Tickets: https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-compact-paul-ciuci-fata-din-vis-40-de-ani-aniversar-90199/

Preț bilete: Acces general – 90 lei
 
La prețul biletelor comandate se adaugă comisionul firmei de ticketing.
Biletele se găsesc în format electronic pe:
https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-compact-paul-ciuci…/
dar şi în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX şi pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo şi Edenred, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară.

ATENȚIE:
Participarea în cadrul acestui eveniment reprezintă acordul dumneavoastră automat pentru realizarea și folosirea materialelor foto/video în scop de promovare a evenimentelor și a paginilor Kompas Events și Compact – Paul Ciuci.
Daca identificați material foto/video cu dumneavoastră și NU doriți ca ele să fie publice, vă rugăm să ne scrieți pe adresa: contact@kompasevenets.ro.